Nekategorisano

Webinar: Značaj i jačanje rezilijentnosti u liderstvu

Za razvoj zrele ličnosti, neophodno je savladavanje tehnika za suočavanje sa životnim izazovima. Nekim osobama to lakše polazi za rukom i za njih kažemo da su rezilijentne.

Biti rezilijentan nikako ne znači da osoba ne reaguje na stres i da ne doživljava negativne emocije, već to da se na funkcionalan način nosi sa njima i prevazilazi ih.

Rezilijentnost je jedna od ključnih kompetencija uspješnih liderica. Saznajte kako učinkovitije koristiti resurse za razvoj i jačanje rezilijentnosti. Naučite upravljati promjenama, izazovima i pritiscima s ciljem izgradnje zdravog i održivog radnog okruženja.

Ne propustite event sa našom Nadinom Gradaščević, jer govorimo o top poslovnoj savjetnici i konsultantici za razvoj liderstva i liderskih vještina.

Ovaj event je organizovan u saradnji sa Udruženjem poslovnih žena BiH te je besplatan za članice oba udruženja, koje će dobiti poziv putem emaila. I one koje nisu članice su naravno dobro došle! Link za event- https://www.eventbrite.at/e/znacaj-i-jacanje-rezilijentnosti-u-liderstvu-tickets-156226966061 Vidimo se.

Napomena: na događajima Asocijacije Business Women of Bosnia and Herzegovina se snimaju fotografije učesnika događaja. Svojim učešćem dajete saglasnost da se vaše fotografije mogu koristiti na društvenim platformama, internetu ili u štampanim medijima. Ako ne želite da budete prikazani na takvim fotografijama, možete nas unaprijed kontaktirati na contact@bhwomen.org. U bilo kom trenutku možete odbiti da bude prikazani na jednoj od fotografija i učinićemo sve u našoj moći da se fotografije izbrišu.