Članak

My Business with Amila Haider

Ove godine mjesec april je bio ispunjen sjajnim eventima, a zatvorili smo ga posjetom zubnoj ordinaciji doktorice Haider Amile.

U sklopu projekta “My Business” naše članice imaju priliku predstaviti svoj biznis, opisati svoj poslovni i životni put, i inspirisati druge da slijede svoje snove. Prisustvovanje otvaranju nove ordinacije dr Haider, koju krasi moderno opremljen prostor sa pet ordinacija i najsavremenijom opremom, te sjajan enterijer ukrašen predivnim djelima Leah Angelo, odlično se uklopilo u sam koncept projekta.

Iza dr Haider stoji uspješan, istrajan, ali prije svega naporan put pun rada, truda i upornosti. Crtice sa toga puta koje smo razmjenile ostavile su nas pune poštovanja i divljenja. Prisustvo velikog broja naših članica, žena i djevojaka, zadovoljnih klijenata i prijatelja, za dr Haider predstavlja samo još jedno priznanje u nizu već ostvarenih.

Ovom prilikom joj se zahvaljujemo na gostoprimstvu. Ponosni smo na sve uspjehe naših članica, kao i na činjenicu da je svako novo okupljanje demonstracija ženskog prijateljstva, podrške i snage naše zajednice.